Detta är en popblogg. Vi som skriver här kommer att skriva om musik eller sånt som följer i dess kölvatten. Vi kommer att skriva om olika musik. I olika sammanhang. Vid olika tillfällen. En del kommer till och med att tycka att vi gör det på ett roligt sätt. Vi som skriver här vill väldans gärna höra din åsikt. Klicka på "kommentarer" under den artikel du vill kommentera och skriv! Jois, Bo, Johny, Aaron

fredag, juni 16, 2006

Midlake

Fantastisk musik är väl alltid helt enkelt fantastisk? Eller tappar musiken i värde om man kopierar någon annan, utan att göra det bättre än originalet?

http://www.myspace.com/midlake

5 Comments:

Blogger Bo Henry skrev...

Min poäng är egentligen att om man ska köra med nolltolerans, så blir det bara "Raymond & Maria" kvar. Inte mycket till festival, enligt min mening.

juni 17, 2006 12:47 em

 
Blogger Bo Henry skrev...

Eftersom det är fler deltagare på Roskilde, så är det förmodligen lika många unga besökare där som på Hultsfred. Många provar droger för första gången även på Roskilde..

juni 17, 2006 12:52 em

 
Blogger Bo Henry skrev...

Vad menar du då med nolltolerans?
Vem ska bestämma? Var går gränsen? Laglig eller olaglig drog? Många spaltmeter i Aftonbladet?

juni 17, 2006 2:04 em

 
Blogger Bo Henry skrev...

Pete Doherty är "världens bästa dåliga exempel". Med Primal Scream som exempel på drogbruk som är ok, skulle jag nog säga att det är "farligare".

juni 17, 2006 2:08 em

 
Blogger Bo Henry skrev...

http://lxmbrg.com/whatwesaid/?p=765

juni 18, 2006 12:09 em

 

Skicka en kommentar

<< Home