Detta är en popblogg. Vi som skriver här kommer att skriva om musik eller sånt som följer i dess kölvatten. Vi kommer att skriva om olika musik. I olika sammanhang. Vid olika tillfällen. En del kommer till och med att tycka att vi gör det på ett roligt sätt. Vi som skriver här vill väldans gärna höra din åsikt. Klicka på "kommentarer" under den artikel du vill kommentera och skriv! Jois, Bo, Johny, Aaron

måndag, april 17, 2006

Wolf Parade och annat godis.

Jag har lite popgodis kvar som blev över efter helgen.

Förra lördagen spelade Wold Parade live långt borta i Amerikat, på Lupo's, och spelade då ett par av sina nya låtar. Jag var inte där, dessvärre, men säkra källor bekräftar att det lät lika underbart som vanligt.

Wolf Parade - Things I Don't Know
Wolf Parade - Bones


Mer godis:

Final Fantasy - Arctic Circle är senaste singelsläppet från Final Fantasys kommande fullängdare, He Poos Clouds. Missa dem INTE på Popaganda-festivalen i Stockholm i slutet av maj. Och hallå. Jose Gonzalez spelade för ett tag sedan Love Will Tear Us Apart live och akustiskt på Joe's Pub i New York.

Jag har börjat fila lite på nästa Popterapi. Funderar på om ni verkligen är redo för det. Men det är ni säkert. Och så här i påsktider, full med godis och andra gifter, kanske det behövs lite up-beat musik istället för att få igång blodcirkulationen igen.

Så, Popgympa #1 på onsdag.

1 Comments:

Anonymous Anonym skrev...

things funkar inte

april 20, 2006 11:03 fm

 

Skicka en kommentar

<< Home