Detta är en popblogg. Vi som skriver här kommer att skriva om musik eller sånt som följer i dess kölvatten. Vi kommer att skriva om olika musik. I olika sammanhang. Vid olika tillfällen. En del kommer till och med att tycka att vi gör det på ett roligt sätt. Vi som skriver här vill väldans gärna höra din åsikt. Klicka på "kommentarer" under den artikel du vill kommentera och skriv! Jois, Bo, Johny, Aaron

söndag, mars 19, 2006

The kings last supper

När Elvis dött hittades inte mindre än fjorton olika droger i hans kropp. Jag vet inte vad alla heter på svenska, men här är de på engelska:
Codeine, Methaqualone, Ethinamate, Barbiturates. Ok, dessa ämnen var vad obsucenten hittade "anmärkningsvärda mängder" av. Dessutom fanns spår av: Morfin, Valium; Deerol, Meperidine, Placidly samt Chloropheniramine. Med ett sådant apotek i kroppen måste man ha varit rätt kreativ i köket. Därför kommer här recpetet på The Kings last supper:

Mosa en halv banan med en gaffel.
Lägg ett lager jordnötssmör på en skiva vitt bröd.
Häll över bananmoset.
Gör en dubbelmacka med ytterligare en skiva vitt.
Nu smälter du två matskedar smör i en stekpanna. Lägg därefter ner mackan och låt den vändstekas tills den har en gyllenbrun färg.
Nu kan du äta som en kung. Jag ska nog testa redan ikväll om jag har någon banan hemma.

1 Comments:

Blogger Cleopatra Street skrev...

Barbiturater är ett samlingsnamn för en grupp preparat som hämmar nervcellerna. De brukade användas mot ångest och sömnlöshet till exempel, och var vanliga bland folk som ville ta livet av sig.

mars 19, 2006 8:57 em

 

Skicka en kommentar

<< Home