Detta är en popblogg. Vi som skriver här kommer att skriva om musik eller sånt som följer i dess kölvatten. Vi kommer att skriva om olika musik. I olika sammanhang. Vid olika tillfällen. En del kommer till och med att tycka att vi gör det på ett roligt sätt. Vi som skriver här vill väldans gärna höra din åsikt. Klicka på "kommentarer" under den artikel du vill kommentera och skriv! Jois, Bo, Johny, Aaron

fredag, januari 27, 2006

Vad händer i helgen då?


Ja, om jag inte ska bowla ikväll så kanske jag gör något annat. Man kan gå till Tivoli och lyssna in Peps. Han skulle tydligen ha varit sjuk stod det i någon skvallertidning häromdagen. Men enligt Tivolis webbsida spelar han.

Webstrarna gör comeback ikväll. Popbloggens hemliga källa från P3-pop skvallrar om att de ska spela på Street vid Hornstulls strand. Dock finns ingen uppgift på Streets webbplats som styrker det. Däremot annonserar man att Andres Lokko ska vara dj. Så vill du vara säker på att få höra riktigt smal pop-musik som ingen i hela världen har hört förut kan du gå dit ändå.

Ett annat rykte gör gällande att Hannas ska ha återuppstått. För några veckor sedan var jag, Bo och Johny på en liten barturné i SoFo. Det blev en kort turné. Den började på Pet sounds bar och slutade på El Mondo. Däremellan var det stängt. Det überhippa SoFo hade förfallit till gröna irländka pubar och stöl-ställen. Säg den glädje som varar. Men nu kanske Hannas kan få fart på kvarteret (och lägenhetspriserna) igen?

På söndag spelar sveriges bästa jazztrummis, Robban Ikiz, just jazz på Mosebacke. Gå dit mellan 11 och 14.30. Visserligen kostar det en dryg hundring, men du får äta så mycket prisnkorv och vita bönor som du vill och så får du lyssna på fin jazz också. Max Schultz och Fredrik Jonsson lirar också.

1 Comments:

Blogger Bo Henry skrev...

Hannas återuppstår tydligen som PetSound bar. Spännande!

januari 27, 2006 11:20 fm

 

Skicka en kommentar

<< Home