Detta är en popblogg. Vi som skriver här kommer att skriva om musik eller sånt som följer i dess kölvatten. Vi kommer att skriva om olika musik. I olika sammanhang. Vid olika tillfällen. En del kommer till och med att tycka att vi gör det på ett roligt sätt. Vi som skriver här vill väldans gärna höra din åsikt. Klicka på "kommentarer" under den artikel du vill kommentera och skriv! Jois, Bo, Johny, Aaron

tisdag, januari 24, 2006

Jävla kritiker

Jag snubblade över ett lustigt projekt igår. Några kritiker träffade några musiker och en lyhörd skivbolagskille. De diskuterade om vad som skulle kunna hända om ett gäng vettiga recencenter skrev recensionerna innan musikerna ens hade spelat in låten. Vi tar det igen fast tvärtom. Musikerna i olika band fick varsin recension i handen. Där beskrevs en låt som de skulle spela in. Kritikerna hade alltså skrivit sin drömrecension om en låt som de hoppades att just det här bandet skulle kunna göra.

Resultatet? Ja, det får vi höra på fredag. Men fram till dess kan man gå in här och lyssna på några korta smakprov. Jag tycker Parker verkar mest lovande. Lyssna på det elektriska introt till In your face.

Några av recensenterna är Gradvall, Lokko, Carolina Ramkvist och Po Tidholm. Några av artisterna är Silverbullit, Nikolai Dunger och Fibes, oh fibes.
http://www.nons.se/javlakritiker/för mer info.