Detta är en popblogg. Vi som skriver här kommer att skriva om musik eller sånt som följer i dess kölvatten. Vi kommer att skriva om olika musik. I olika sammanhang. Vid olika tillfällen. En del kommer till och med att tycka att vi gör det på ett roligt sätt. Vi som skriver här vill väldans gärna höra din åsikt. Klicka på "kommentarer" under den artikel du vill kommentera och skriv! Jois, Bo, Johny, Aaron

måndag, februari 06, 2006

Den som söker han letar

Det brukar inte funka med skivrea för mig, men det ska väl inte vara omöjligt att åtminstone hitta någon gammal återutgivning av bra musik? Denna gång lyckades jag inskaffa The Undertones första fullängdare. Som 95% av alla rock och popband så är det också just den första plattan som är den bästa. Nordirländarna gjorde 1979 en riktigt bra popplatta som innerhåller bl.a ”Get Over You”, ”Here Comes The Summer”, ”Teenage Kicks” och ”Jimmy, Jimmy”. Ni som har hört låtarna tidigare förstår säkert vad jag menar. Har ni inte hört dom, så har ni något att se fram emot…Ett stycke pophistoria.

Bonusfråga:
På albumet finns det inte mindre än tio stycken bonuslåtar. Inte värdelösa men inte heller lika vassa som dom som tillhör originalplattan. Man får med en riktigt bra bonuslåt ”you´ve got my number” dock. Ska man då vara glad att man fick en låt som håller samma klass som skivan i övrigt eller ska man vara sné för att dom sabbar känslan av ett helgjutet album?

3 Comments:

Blogger Bo Henry skrev...

Man drar sig lite för att stoppa in en sån skiva i cd växlaren och trycka på random.

februari 07, 2006 6:41 fm

 
Blogger Cleopatra Street skrev...

Men vad är det egentligen för stil att nånsin stoppa en skiva i spelaren och trycka på random? Låtarna ligger ju i en viss ordning för att de ska avnjutas i just den ordningen, kör man den på random sabbar man hela grejen.

februari 08, 2006 1:44 em

 
Blogger Bo Henry skrev...

Egentligen har du rätt. Men har man flera skivor i en växlare så får man slumpvisa "blandband". Det ken sätta nytt ljus på vissa låtar ibland..

februari 08, 2006 7:34 em

 

Skicka en kommentar

<< Home