Detta är en popblogg. Vi som skriver här kommer att skriva om musik eller sånt som följer i dess kölvatten. Vi kommer att skriva om olika musik. I olika sammanhang. Vid olika tillfällen. En del kommer till och med att tycka att vi gör det på ett roligt sätt. Vi som skriver här vill väldans gärna höra din åsikt. Klicka på "kommentarer" under den artikel du vill kommentera och skriv! Jois, Bo, Johny, Aaron

fredag, februari 24, 2006

Guns N`roses återförenas

Skivbolagen har ju gnällt i en herrans massa år över hur dyrt det är att producera skivor och att vi konsumenter inte fattar det. Därav skivpriserna. Sen kan man fundera på om man verkligen ska slanta upp hundra millar i förskott till Mariah Carey innan hennes plattor ens är inspelade?

Man kan också tycka att en skiva med säg Madonna kanske då får kosta 300 spänn. Fansen lär ju handla i alla fall. Däremot skulle man kunna tänka sig att Lisa Ekdals nya platta rimligen borde kosta 20 spänn, då hon med all säkerhet kostat skivbolaget ett plektrum och en sallad från Hermans lilla gröna.

However, en man som ensam håller på att haverera hela skivindustrin är Axl Rose. Han har under en tioårsperiod arbetat på ett soloalbum han inte riktigt är nöjd med. Rykten säger att han spelat in hundratals låtar men att ingen är riktigt bra. Det tycker hans skivbolag är värt. De har nämligen glatt betalat flera hundra miljoner kronor i förskott för plattan.

Tydligen har de tröttnat på att vänta för nu har det hänt. Guns N`Roses återförenas på en musikfest i England i början på Juni. Detta är kanske den enskilt störtsta musikhändelsen på väldigt många år. Av alla töntiga hårdrocksband är Roses de enda som tar sitt skit på allvar. (Se där en liten brandfackla som säkert väcker diskussionsforumet till liv igen...)

http://www.downloadfestival.co.uk/lineup/index.asp

1 Comments:

Blogger Bo Henry skrev...

I mitt tidigare liv som knalle sålde jag kepsar som det först stod "Guns or roses" på. Han som gjorde kepsarna hade missuppfattat lite. När någon påpekade det så ändarde han till "Gun on roses". Vi sålde slut på dom ändå...

februari 24, 2006 3:06 em

 

Skicka en kommentar

<< Home